Naše služby.

S více než 15 lety zkušeností v oboru Vás vítáme u purewindows. Chápeme důležitost čistého a zdravého prostředí. S naší bohatou historií v oblasti úklidových služeb jsme si vybudovali pověst společnosti, která s hrdostí proměňuje prostory ve skvostná a přívětivá místa.

Komplexní řešení

Žádná výzva není pro nás neřešitelná ani příliš velká. Bez ohledu na to, zda se jedná o běžné domácnosti nebo rozsáhlé firemní prostory, naše bohaté zkušenosti nám umožňují úspěšně řešit různorodé úkoly. Děláme to s nadšením a profesionalitou, s cílem nejen zajistit čisté prostory, ale i spokojenost každého klienta.

Mytí prosklených ploch

Demineralizovaná voda, získaná speciálním procesem odstraněním záporných i kladných iontů, přináší několik výhod. Tato voda neobsahuje žádné zbytkové minerály, což zajišťuje bezchybné vysychání oken bez nežádoucích stopek. Okna po našem ošetření vynikají krystalickou čistotou a průzračností.

Výjimečnost našeho přístupu ještě umocňuje naše schopnost provádět mytí oken ze země. Díky technologii karbonových teleskopických tyčí dosáhneme výšek až do 21 metrů nad povrchem země. Tyto tyče jsou na konci vybaveny kartáčem s proudící vodou, což znamená, že nemusíme používat žádné žebříky nebo zdvihy k dosažení každého okna.

Mytí fasád

V purewindows jsme odborníci v péči o budovy, což zahrnuje i specializované služby mytí, oplachování fasád a následné nanesení speciální impregnace. Naše služby jsou navrženy s ohledem na poskytnutí dlouhodobé, viditelné čistoty a ochrany budovy před nečistotami, bakteriemi, řasami a mechy.

Při oplachování fasády se zaměřujeme na důkladné odstranění veškerých nečistot a prachu, které se mohou hromadit na povrchu budovy. Moderní technologie a vybavení nám umožňují dosáhnout do obtížně dostupných částí fasády a to do výšky až 17 metrů, zajistíme tak kompletní očištění.

Čištění podlah a renovace

Při čištění podlah začínáme aplikací čistícího prostředku, který necháme působit, dle  znečištění. S využitím speciální mechanizace tj. oscilační desky s kartáčem s různou hustotou a hrubostí štětin rozprostřeme chemikálie rovnoměrně po celé ploše.

Následně používáme vysokotlaký rotační systém, který využívá vodu jako abrazivní materiál a současně odsává špínu. Pokud se objeví jemné nedostatky, tak ty se ručně dokončí, abychom dosáhli maximálního výsledku.

V rámci naší kompletní péče o podlahy chceme nejen obnovit jejich vzhled, ale také zajistit, aby vydržely déle a odolaly běžnému používání.


Postavební úklid

V purewindows se specializujeme na postavební úklid, poskytujeme komplexní služby, které jdou nad rámec běžného úklidu a zajišťují dokonalou přípravu prostoru po dokončení stavebních prací. Naším cílem je zajistit, aby nově vytvořený prostor byl nejen vizuálně atraktivní, ale také bezpečný a připravený k okamžitému využívání.

Náš tým profesionálů přistupují k postavebnímu úklidu s precizností a pečlivostí. Odstraníme stavební prach, zbytky materiálů a jakékoli jiné nečistoty, které by mohly zůstat po stavebních pracích. Díky našemu zkušenému postupu zajistíme, že interiér bude čistý, hygienický a připravený k optimálnímu využívání.

Chápeme, že postavební úklid je klíčovým prvkem celkového úspěchu stavebního projektu a spokojenosti nejen investora, ale i realizační společnosti.

Pravidelný a generální

V domácnostech poskytujeme odbornou péči o váš domov. Naši vyškolení profesionálové se věnují nejen povrchovému úklidu, ale také důkladnému čištění a dezinfekci každého prostoru ve vaší domácnosti. Od koupelny po kuchyni a obývací pokoj, zajistíme, že váš domov bude nejen čistý, ale i zdravý. Naše služby zahrnují odstranění prachu, důkladné vytření, mytí oken, čištění koberců a pohovek. Prostor prošlý generálním úklidem zazáří svou čistotou a svěžestí.

Ve firmách přinášíme profesionální čistotu pro vaše pracovní prostory. V podnikovém prostředí je čistota klíčová. S naším týmem profesionálů poskytujeme generální úklid, který zahrnuje úklidy kanceláří, místností schůzek, kuchyňských a sociálních prostorů. S naším ekologickým přístupem používáme šetrné chemikálie a moderní technologie, abychom zajistili nejen čisté, ale i zdravé pracovní prostředí. Naše služby jsou přizpůsobeny potřebám každé firmy.

Čištění koberců a nábytku

V purewindows nejenže špičkově umýváme okna, ale jsme také odborníci na čištění koberců a nábytku z různých materiálů, ať už jsou vyrobené z syntetických nebo přírodních látek.

Naše metody čištění koberců a nábytku jsou pečlivě koncipovány s důrazem na každý detail, abychom dosáhli optimálních výsledků. Používáme speciální alkalické i kyselé čisticí prostředky, které jsou šetrné k materiálům a zároveň efektivně odstraňují různé typy nečistot. Proces začíná namočením koberce teplou vodou s šetrným čisticím prostředkem.

Následně dochází k mechanickému rozrušení špíny, což je klíčový krok pro důkladné odstranění nečistot. Celý postup je zakončen odsátím zbytků vody a nečistot pomocí vysavače


Mytí solárních panelů

V purewindows jsme odborníci i na specializované čištění solárních panelů. Naše inovativní přístupy zahrnují využití demineralizované vody, což má pozitivní vliv na výkon a dlouhodobou životnost solárních zařízení.

NDemineralizovaná voda, která neobsahuje minerály a nečistoty, hraje klíčovou roli v našem čištění solárních panelů. Oproti běžné vodě nezanechává žádné rezidui, což umožňuje efektivní odstranění nečistot a zlepšuje průchod světla. Před čištěním, zkontrolujeme jejich stav a identifikujeme případné problémy. Používáme šetrné nástavce a technologie, tak abychom minimalizovali riziko poškození povrchu panelů. Doporučujeme pravidelnou údržbu solárních panelů s demineralizovanou vodou pro optimální výkon a minimalizaci ztrát energie způsobených nečistotami.

A mnoho dalšího…

V purewindows nehledíme na problém, ale na řešení. Jakýkoliv požadavek náš klient má tak jsme schopni ho vyřešit.

A to díky neustálému školení našich pracovníků a hledání nových technologií.

Blog na WordPress.com.